Dermalogica
Phyto-Nature Firming Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 32,39 €

129,56 € 161,95 €

Säästät 32,39 €

129,56 € 161,95 €

Variantti : 40 ml
Tuotetiedot

Phyto-Nature Firming Serum on kaksiosainen liftaava ja kiinteyttävä seerumi, joka herättää uudelleen ja säilyttää ihon nuoruuden vähentämällä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Liftaavassa osassa safiiriin sidotut biomimeettiset peptidit kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa eksposomin (ympäristö + elämäntyyli) aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan.  Liftaavassa osassa Phyto-Nature -teknologian tehokkaat kasviperäiset biouutteet kiinteyttävät näkyvästi ihoa. Amazonin camu camu lisää ihon heleyttä samalla kun seuraavan sukupolven hyaluronihappo antaa "pikafillerivaikutuksen". Antioksidanttinen Marokon kaitakistus-ute ja Madagaskarin vihreä kahvipapu elvyttävät ja vähentävät  ikääntymisen merkkejä. Ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. 

  • Pikakiinteyttää: vähentää pieniä juonteita jo yhden käyttökerran jälkeen
  • Liftaa: vähentää ryppyjä jo neljässä viikossa
  • Elvyttää: tuplaa ihon heleyden jo yhden käyttökerran jälkeen

Käyttö

Ota 1-2 pumppausta kämmenellesi. Sekoita pumppupullosta tulevat kaksi seerumia keskenään ja hiero kasvoille ja kaulaan hoitosuihkeen jälkeen ennen kosteusvoidettasi. Käytä aamuin ja/tai illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Phyto-Nature Firming Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.