Indeed Laboratories
Hydraluron

(13 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Moisture Booster 30 ml
Tuotetiedot

Indeed Laboratories Hydraluron on suositun Nanoblur-voiteen rakastettu pikkusisko!

Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvoseerumi sisältää puhdasta hyaluronihappoa, jonka uskomaton rakenne kykenee sitomaan itseensä jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä. Punainen merilevä auttaa seerumia imeytymään iholle parhaan mahdollisen vaikutuksen luomiseksi. Hoitava seerumi tuo kasvojen iholle sekä välitöntä että pitkävaikutteista kosteutusta samalla kun se auttaa täytelöittämään ihoa sekä palauttamaan sen kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Silkkisen tunteen jättävä seerumi tekee ihosta kosteutetun, ravitun ja nuorekkaamman näköisen!

  • Kosteuttaa tehokkaasti

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumia puhdistetulle kasvojen iholle. Käytä aina yhdessä kosteusvoiteen kanssa.

Ainesosat

Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Sodium Hydroxide,Water/Aqua/Eau,Ahnfeltia Concinna Extract,Propanediol

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Hydraluron

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut