Indeed Laboratories
Resistance Booster

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Iho joutuu päivittäin alttiiksi lämpötilan muutoksille, tuulen viimalle, saasteille ja UV-säteilylle. Indeed Laboratories Resistance Booster -tehotiiviste auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitteilta, jotka saattavat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja heikentää sen kosteustasapainoa.

Tehotiiviste valjastaa Melitane-aktiiviaineen suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, stimuloimaan ihosolujen uudistumista sekä vähentämään pigmenttiläiskiä aikaansaavaa liiallista pigmentin muodostumista. Samalla tehotiiviste auttaa palauttamaan iholle sen tarvitsemat lipidit vahvistaen ihon luonnollista suojaa. Näin iho kykenee ylläpitämään kosteustasapainoaan sekä korjaamaan itseään paremmin.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Tehostaa ihon omaa suojautumiskykyä

  • Tukee ihon kykyä säilyttää kosteutta

  • Ravitsee ihoa ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista

  • Ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai hajusteita

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä 2-3 pisaraa tehotiivistettä puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ja iltaisin. Voit käyttää tuotetta suojaan iholle tai sekoittaa sen seerumiin, kosteusvoiteeseen tai meikkivoiteeseen.

Katso lisää vastaavia kuin Resistance Booster

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.