Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 12,45 €

29,05 € 41,50 €

Säästät 12,45 €

29,05 € 41,50 €

Valinta : Skin Balancing Face Serum 30 ml
Tuotetiedot

John Masters Organics Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum on rasvoittuvalle iholle kehitetty hoitotuote, joka auttaa tasapainottamaan talintuotantoa. Sianpuolukan, pajunkuoren ja riisin uutteet muodostavat epäpuhtauksia vastaan taistelevan yhdistelmän, joka rauhoittaa ihoa ja auttaa pitämään sen mattapintaisena. Huokosia häivyttävää seerumia voidaan käyttää täsmähoitona yksittäisten epäpuhtauksien päällä tai tarvittaessa laajemmilla, epäpuhtauksiin taipuvaisilla ihoalueilla.

  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle

  • Tasapainottaa ihoa ja vähentää sen kiiltelyä

  • Cruelty Free

  • Gluteiiniton

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä tuotetta puhtaalle iholle ennen kosteusvoiteen ja meikkituotteiden käyttöä.

Ainesosat

Glycerin,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Glucose,Candida Bombicola,Methyl Rapeseed Ferment,Oryza Sativa (Rice) Extract (1),Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (1),Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice(1),Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract(1),Salix Nigra (Willow) Bark Extract,Epilobium Fleischeri (Willowherb) Extract(1),Arctostaphylos UVA Ursi (Bearberry) Leaf Extract(1),Sclerotium Gum Powder

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) NOP Certified Organic.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.