MÁDARA ecocosmetics
Vitamin C+E+Ferulic Intense Glow Concentrate

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 30 ml
Kampanja

House of Youty -jäsenenä saat Sense of Youtyn Facial Cleansing Brushin kaupan päälle, kun teet ostoksia ihonhoito ja/tai meikkivalikoimastamme yli 99€:lla. Anna kassalla koodi GLOW lahjan aktivoimiseksi. Lahjan arvo 73,50€.

Tuotetiedot

Ojämn ihonväri? Tummia kohtia? Puute hehku? Merkkejä åikääntyminen? Anna ihollesi intensiivistä hehkua tällä kirkastavalla esanssilla, joka perustuu ferulihapon ja C+E-vitamiinin moniseos.

På vahvojen antioksidanttisten ominaisuuksien ansiosta feruliinihappo auttaa lisäämään kiinteyttä ja lisäämään ihon puolustuskykyä vaurioita vastaan. vapaita radikaaleja, kun taas C+E-vitamiini parantaa ihon sävyä ja palauttaa sen terveen hehkun. Tavoitteena onå auringon ja ympäristön haitat, mikä auttaa ehkäisemään merkkejä Ikääntyminen. Tukee kollageenisynteesiä ja elvyttää välittömästi väsyneen, väsyneen ja ikääntyvän ihon.

Käyttö:

Levitä; puhtaat kasvot, kaula ja dekoltealue ja levitä sitten kosteusvoidetta. Käytä päivittäin tai hoitojaksona 2-3 kertaa vuodessa. Vältä altistumista auringolle levityksen jälkeen. Käytä aurinkovoidetta.

Tuotenumero: 97593

Katso lisää vastaavia kuin Vitamin C+E+Ferulic Intense Glow Concentrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.