ModelCo
Instant Miracle Booster

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Tee ihmeitä ihollesi! ModelCo Instant Miracle Booster on kirkastava seerumi, joka tuo iholle heleyttä ja kuulautta. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus sopii erinomaisesti päivävoiteen alle. Nuorekas, pehmeä ja kaunis iho!

  • Sopii kaikille ihotyypeille

Koko: 30 ml

Ainesosat

Glycerin,Sodium Ascorbyl Phosphate,Carbomer,Water,Sodium Hydroxide,Creatine,Hydroxyethyl Cellulose,Purified Water,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Rose Damascena,Pelargoneum Roseum,Backhousia Citriodora Oil,Glycerin & Euterpe Oleracea Fruit Extract,Glycerin & Punica Granatum Fruit Extract,Water & Chondrus Crispus Extract and Sodium Hyaluronate,Water (and) Propanediol (and) Ornithine (and) Phospholipids (and) Glycolipids,Caprylyl Glycol & Phenoxyethanol,Glycerin (and) Water (and) Dextran (and) Trifluoroacetyl Tripeptide-2,Combretum Farinosum Flower Nectar,Crocus Chrysanthus Bulb Extract (and) Acacia Senegal Gum (and) Aqua/Water,Butylene Glycol & Camellia Sinensis (leaf) Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.