NIOD
Multi-Molecular Hyaluronic Complex

(12 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
39,50 €
39,50 €
Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex

Toisen sukupolven NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex -tehotiiviste tarjoaa monipuolisen lähestymistavan ihon pinnan hoitoon hyaluronihapon avulla. Tehotiiviste yhdistää 15 erilaista hyaluronihapon yhdistelmää ja esiatetta peptidejä hyödyntävään kuljetusteknologiaan. Vesipohjaista kosteutusta tuova tehotiiviste auttaa ihon pintaa näyttämään täyteläisen kosteutetulta, tasaisemmalta ja kimmoisammalta samalla kun se saa ihon tuntumaan miellyttävältä. Tehotiiviste auttaa myös parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä iholle.

Tavallisesti hyaluronihaposta puhuttaessa tarkoitetaan sodium hyaluronate -ainesosaa, joka on hyaluronihapon natriumsuola. Paitsi että tehotiiviste sisältää sen useaa muotoa, sisältää se myös äärimmäisen harvinaista 1.0% hyaluronihappoa, jonka voi tunnistaa ainesosaluettelosta nimellä hyaluronic acid. Puhdas hyaluronihappo tarjoaa iholle vielä hyaluronihapon natriumsuoloja tehokkaampaa hoitoa auttaen tekemään ihosta kimmoisamman ja hyvinvoivan näköisen. Seerumi sisältää lisäksi hyaluronihapon toimintaa tukevaa yhdistettä, joka auttaa muodostamaan ihon pinnalle kosteutta iholla tehokkaasti pidättävän kerroksen.

  • Tehokosteuttaa ihoa
  • Sisältää 15 hyaluronihappoa
  • pH 4.0-5.0
  • Ei sisällä alkoholia, öljyjä tai silikoneja
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Käyttö

Levitä tehotiivistettä kasvojen puhdistetulle iholle ennen muita ihonhoitotuotteita. Tiivistettä suositellaan käytettäväksi erityisesti yhdessä NIOD Copper Amino Isolate Serumin kanssa. Mikäli käytät tuotteita yhdessä, levitä iholle ensin NIOD Copper Amino Isolate Serumia ja sen jälkeen NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex -tiivistettä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 70550
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Polysorbate 20,Polyglucuronic Acid,Phenoxyethanol,Betaine,Sclerotium Gum,Caprylyl Glycol,Silica,Sodium Hyaluronate,Sodium PCA,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Benzyl Alcohol,Lecithin,Pentylene Glycol,Magnesium Chloride,Dehydroacetic Acid,Ethoxydiglycol,1,2-Hexanediol,Serine,Arginine,PCA,Alanine,Threonine,Algae Extract,Glycine,Dimethyl Isosorbide,Hyaluronic Acid,Sodium Lactate,Tremella Fuciformis Sporocarp Extract,Aspartic Acid,Proline,Sodium Salicylate,Propyl Gallate,Ceratonia Siliqua Gum,Pullulan,Plantago Lanceolata Leaf Extract,Propanediol,Cetyl Hydroxyethylcellulose,HYDROLYZED YEAST EXTRACT,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Valine,Isoleucine,Histidine,Phenylalanine,Pseudoalteromonas Exopolysaccharides,Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate,Gallyl Glucoside,Epigallocatechin Gallatyl Glucoside,Sodium Butyroyl Hyaluronate,Hydrolyzed Sodium Hyaluronate,Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate,Tamarindus Indica Seed Gum,Myristoyl Nonapeptide-3,Salvia Sclarea Extract

Katso lisää vastaavia kuin Multi-Molecular Hyaluronic Complex

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut