OFRA Cosmetics
Peptide Silk-C Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 3,29 €

18,66 € 21,95 €

Säästät 3,29 €

18,66 € 21,95 €

Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Peptide Silk-C Serum on ihoa uudistava ja kostetuttava seerumi, joka kohdentaa tehonsa pigmenttimuutoksiin. Seerumi sisältää kinetiiniä, joka edesauttaa ihosolujen uudistumista. C-vitamiini uudistaa ihoa ja häivyttää näkyvistä pigmenttiläiskiä. Ihosta tulee heleä ja pehmeä. OFRA Cosmetics Peptide Silk-C Serum -seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

  • Uudistava ja kosteuttava seerumi

  • Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttimuutoksiin ja samealle iholle

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumia puhtaille ja kuiville kasvoille aamuin illoin. Jatka ihonhoitorutiinia ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Propylene Glycol,Water,Decyl Oleate,Hyaluronic Acid,Fragrance,Tetrahexyldecyl Ascorbate,Lemon Extract,Avocado Oil,Capric/Caprylic Triglycerides,Vitamin E,Kinetin,Phenoxy Ethanol,Silk Peptides,Cetearyl Alcohol And Sodium Cetearyl Sulfate,Polyacrylamide & C13-14 Isoparaffin & Laureth-7,Lady's Mantle,Fd&C Yellow #7

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.