Peter Thomas Roth
Potent C Power Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 22,59 €

90,36 € 112,95 €

Säästät 22,59 €

90,36 € 112,95 €

Variantti : 30 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Peter Thomas Roth
Tuotetiedot

Tulevaisuuden ihonhoito on täynnä antioksidantteja. Peter Thomas Roth Potent C Power Serum -kasvoseerumi sisältää 20% erityistä, stabiilia C-vitamiinijohdannaista, jolla on osoitettu olevan 50 kertaa niin tehokas vaikutus kuin tavanomaisella C-vitamiinilla. C-vitamiinijohdannainen on toimiva antioksidantti, joka saa lisävoimaa 3% E-vitamiinipitoisuudesta ja 2% ferulahappopitoisuudesta, joiden yhteisvaikutus ihoon on vahvistava, kirkastava ja uudistava. Anti-age-vaikutteinen C-vitamiiniseerumi auttaa tasoittamaan ihon sävyä, kohdistaa tehonsa maksaläiskiin ja pigmenttimuutoksiin sekä häivyttää näkyvistä juonteita ja ryppyjä. Kiinteyttävä ja hajusteeton kasvoseerumi auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja kirkastamaan kasvojen ilmettä. 

  • Kirkastava kasvoseerumi
  • Häivyttää juonteita
  • Auttaa kiinteyttämään ihoa
  • Sisältää 20% C-vitamiinijohdannaista
  • Sisältää 3% E-vitamiinia
  • Sisältää 2% ferulahappoa

Käyttö

Levitä 1-2 pumppausta C-vitamiiniseerumia puhtaalle, kuivalle kasvojen iholle aamuin illoin. Käytä aurinkosuojaa välttääksesi uusien pigmenttimuutosten syntyä.

Katso lisää vastaavia kuin Potent C Power Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.