Priori
DNA fx221 - Recovery Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Priori DNA fx221 Recovery Serum -kasvoseerumi hyödyntää tehokkaita aktiiviaineita, joiden ansiosta ihosta tulee aiempaa hehkuvampi. Kasvoseerumin sisällössä on keskitytty hyödyntämään paitsi antioksidanttisia kasviyhdisteitä myös liposomeja, jotka kuljettavat aktiiviaineet ihoon täsmällisesti. Kasvoseerumin sisältämät C- ja E-vitamiinit tukevat ihon hyvinvointia tuoden sille kirkkautta ja suojaa. Kasvoseerumi sisältää Priorin kehittämää DNA Enzyme Complex -yhdistettä, joka koostuu merileväuutteesta, mikrobeista ja sinapinsiemenuutteesta. Yhdiste tukee solujen hyvinvointia ja auttaa neutraloimaan iholle kohdistuvia ulkopuolisia uhkia.

 

  • Suojaava ja korjaava kasvoseerumi
  • Ihon hyvinvointia tukeva vaikutus
  • Sisältää kasviyhdisteitä ja vitamiineja

Tuotenumero: 81951
Käyttö

Levitä 1-2 pumppausta kasvoseerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Käytä 1-2 kertaa päivässä.

Jos ihoärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä ohjeen mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. 

Katso lisää vastaavia kuin DNA fx221 - Recovery Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.