Q+A
Vitamin C Brightening Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,50 €
13,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Q+A:n C-vitamiini Brightening Serum on kosteuttava hybridiseerumi, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia; antioksidantteja. Seerumilla on täysin ainutlaatuinen koostumus, jonka koostumus on kermainen ilmatiiviissä pumppupullossa, joka varmistaa, että C-vitamiini pysyy vakaana ja tehokkaana. Seerumi imeytyy nopeasti ihoon samalla kun se antaa iholle runsaasti kosteutta iholle. samaan aikaan. 

C-vitamiini on kapseloitu vulkaaniseen maaperään, joka muodostaa vitamiinin ympärille esteen, joka stabiloi ja suojaa sitä haihtumiselta tai altistumiselta ulkoisille vaikutuksille; vaikutus levitettäessä. C-vitamiini toimii sopusoinnussa hyaluronihapon ja skvalaanin kanssa kosteuttaakseen ja nuorentaakseen ihoa samalla kun se on erittäin tehokas sameaa ja ikääntyvää ihoa vastaan heti ensimmäisestä pisarasta lähtien.

Tärkeimmät ainesosat
C-vitamiini
Sisältää korkea taso antioksidantteja C-vitamiini nuorentaa ihoa samalla, kun se vähentää juonteita ja tarjoaa UV-suojan. Q+A käyttää innovatiivista kapselointimenetelmää pitääkseen c-vitamiinin myös vakaana ja tehokkaana; iho voi hyötyä kaikista hyödyistä.

Vulkaaninen maaperä
Vulkaaninen maaperä auttaa pitämään C-vitamiinin vakaana. Se luo esteen niin että c-vitamiini on suojattu altistumiselta, joka saa sen hapettumaan tai kellastumaan ilman, että sitä pidetään erillään muista hyvistä ainesosista.

Hyaluronihappo
Älä anna sanan 'happo' pelästyttää sinut! Hyaluronihappo on ainutlaatuinen ainesosa, joka toimii ryppyjä ehkäisevänä, kosteuttavana ja terveellistä ihoa edistävänä. Tärkeä ainesosa taistelussa juonteita vastaan. 

C-vitamiinin kirkastava seerumi sopii rasvoittuneelle, kuivalle, normaalille ja sekaiholle. 
98,6 % luonnollisia ainesosia. Vegaani. Ilman hajuvettä. 

Kuinka?
Levitäå puhdista iho ennen kosteusvoidetta tai sen sijaan aamuin illoin.

Tuotenumero: 102289
Ainesosat

Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate, Glycerin, Squalane, Magnesium Sulfate, Volcanic soil, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Amylopectin, 1,2-Hexanediol Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Citric Acid.

Katso lisää vastaavia kuin Vitamin C Brightening Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.