Shiseido
Intensive

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Anti-Spot Serum 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Shiseido Intensive Anti-Spot Serumin tehokkasti hoitava koostumus auttaa kirkastamaan kasvojen ihoa ja häivyttämään siltä pigmenttiläiskiä. Seerumin ansiosta ihosta tulee tasaisemman sävyinen ja heleämmän näköinen.

Tuotteen säännöllinen, päivittäinen käyttö auttaa häivyttämään pigmenttiläiskiä iholta 4-6 viikossa.

  • Pigmenttiläiskien hoitoon

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhdistetulle kasvojen iholle hoitonesteen jälkeen ennen kosteusvoiteen käyttöä. Ota seerumia kämmenelle ja levitä se tasaisesti kasvojen iholle. Käytä tuotetta aamuin illoin. Suojaa iho auringolta.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Xanthan Gum,Limonene,Polyquaternium-51,Sodium Benzoate,Disodium EDTA,Alcohol,Tocopheryl Acetate,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Isostearic Acid,Xylitol,Cetyl Ethylhexanoate,Alcohol Denat,Lauryl Betaine,PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER,PEG-150,ARTEMISIA PRINCEPS LEAF EXTRACT,Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Paeonia Suffruticos Root Extract,Sodium Hyalauronate,Potassium Methoxysalicylate,2-0-Ethyl Ascorbic Acid,Glucosyl Hesperdin,Angelica Archangelica Root Extract (Angelica Acutiloba)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut