The Chemistry Brand
Inhibitif Face Serum

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
29,95 € 29,95
29,95 € 29,95
Valinta :
Tuotetiedot

The Chemistry Brand Inhibitif Face Serum -kasvoseerumi on kehitetty tukemaan karvanpoistoa kasvojen alueelta ja ennaltaehkäisemään ihokarvojen takaisinkasvua. Kasvoseerumi auttaa vähentämään karvanpoistosta aiheutunutta punoitusta ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa samalla ennaltaehkäisten sisäänkasvaneita, tulehtuneita karvatuppia. Kasvoseerumi auttaa pidentämään karvanpoistokertojen väliä pitkäaikaisella käytöllä.

  • Karvanpoistoa tukeva kasvoseerumi

  • Vähentää punoitusta ja ihoärsytystä

  • Ennaltaehkäisee sisäänkasvaneita karvoja

  • Tukee karvanpoiston vaikutuksia

  • pH 4.5-5.0

  • Vegaaninen koostumus

  • Katso myös The Chemistry Brand Inhibitif Body Serum -seerumi vartalolle

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä kasvoseerumia kahdesti päivässä alueelle, jolle on suoritettu karvanpoisto vahaamalla, sheivaamalla tai nyppimällä. Jatka hoitoa 8 viikon ajan kunnes karvojen paksuus ja tuuheus näyttää vähentyneen. Ylläpidä tuloksia käytämällä kasvoseerumia paikallisesti muutaman kerran viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Parfum (Fragrance),Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Citrate,Propylene Glycol,Betaine,Limonene,Chlorphenesin,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Sodium Chloride,Citronellol,PPG-26-Buteth-26,Lecithin,Pentylene Glycol,Ethoxydiglycol,Dimethyl Isosorbide,Tremella Fuciformis Sporocarp Extract,Sodium Bisulfite,Centaurea Cyanus Flower Water,Larrea Divaricata Extract,Saccharide Isomerate,Phytic Acid,Propanediol,Linalool.,Rosa Damascena Flower Water,Subtilisin,Sodium Hyaluronate Crosspolymer,Gellan Gum,Polyacrylate Crosspolymer-6,Dihydromyricetin,Peg-4 Hydrogenated Castor Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.