The Ordinary
Argireline Solution 10%

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,50 €
11,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

The Ordinary Argireline Solution 10% -seerumi sisältää Acetyl Hexapeptide-8 -aktiiviainetta hyödyntävää ARGIRELINE™-tehoainetta. Ainesosan on tutkitusti todistettu saavan aikaan näkyviä vaikutuksia kasvojen ihoalueilla, jotka ovat taipuvaisia ilmeiden vaikutuksesta muodostuviin dynaamisiin juonteisiin. Seerumia onkin kutsuttu jopa pullotetuksi boxoksiksi!

Käytä vesipohjaista seerumia hoitamassa erityisesti otsan ja silmänympärysten alueelle syntyneitä ilmejuonteita.

  • Ilmejuonteita hoitava seerumi

  • Sopii erityisesti otsan ja silmänympärysten juonteisiin

  • Vesipohjainen koostumus

  • pH 6-7

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty free -tuote

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia hoidettaville ihoalueille (esimerkiksi otsa ja silmänympärykset) aamuisin ja iltaisin ennen täyteläisempiä hoitotuotteita.

Lue lisää Eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Potassium Sorbate,Phenoxyethanol,Sodium Chloride,Dimethyl Isosorbide,Acetyl Hexapeptide-8,Isoceteth-20,Propanediol,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Gellan Gum,Chlorphenesin.

Katso lisää vastaavia kuin Argireline Solution 10%

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut