The Ordinary
EUK 134 0.1%

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
12,50 €
12,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

The Ordinary EUK 134 0.1% -seerumi hyödyntää superoksididismutaasia (SOD) ja katalaasia, jotka muodostavat erityislaatuisen antioksidanttimolekyylin, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Ainutlaatuinen itsensä uudistava molekyyli katalysoi vetyperoksidin hajoamista hapeksi ja vedeksi. Vaikka aktiiviaine on ollut saatavilla jo useita vuoksia, vain harva markkinoilla oleva tuote hyödyntää sitä sen erityisen tehokkaista antioksidanttisista ominaisuuksista huolimatta.

Ympärivuorokautista suojaa iholle tuovaa, markkinoiden tehokkaimpiin antioksidantteihin lukeutuvaa molekyyliä hyödyntävä antioksidanttinen seerumi sisältää aktiiviainettaan erityisen korkean 0,1% pitoisuuden. Arvokas ja tehokas aktiiviaine formuloidaan tavallisesti tuotteisiin 0,05% pitoisuutena, joten The Ordinary EUK 134 0.1% -seerumi sisältää sitä kenties markkinoiden korkeimman pitoisuuden. Seerumissa on iholla öljymäiseltä tuntuva koostumus, joka ei kuitenkaan sisällä öljyjä.

  • Antioksidanttinen kasvoseerumi

  • Suojaa ihoa

  • Auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia

  • Ei sisällä vettä, silikoneja, öljyjä tai alkoholia

  • Kaikille ihotyypeille

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty free -tuote

Koko: 30 ml

Käyttö

Käytä seerumia puhtaalla kasvojen iholla kosteusvoiteen ja/tai kasvoöljyn alla. Jos käytät seerumia yhdessä vesipohjaisten seerumien kanssa, levitä ne iholle ensin. Seerumia voi myös sekoittaa muihin hoitotuotteisiin kuten esimerkiksi The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoiteeseen antioksidanttisen suojan aikaansaamiseksi.

Huomioithan, ettei seerumia tule käyttää yhdessä happojen tai C-vitamiinia runsaan pitoisuuden sisältävien tuotteiden kanssa, sillä ne voivat heikentää EUK-134™-molekyyliä.

Lue lisää Eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride,Propanediol

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.