The Ordinary
Granactive Retinoid 5% in Squalane

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
21,50 €
21,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane -seerumin vedetön koostumus sisältää 5% pitoisuuden edistyksellistä retinoidia nimeltään Granactive Retinoid. Retinoidin uudenaikaisen, reseptivapaan muodon on osoitettu tarjoavan perinteistä kosmetiikassa käytettyä retinolia ja retinyylipalmitaattia parempia vaikutuksia useisiin ikääntymisen merkkeihin ilman retinolille tyypillistä ihoärsytystä.

Tuotteen kevyt koostumus mahdollistaa sen yhdistämisen muihin The Ordenary -tuotteisiin.

  • Retinoidiseerumi ikääntyvälle iholle

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä seerumia kasvoille illalla ennen kosteusvoidetta. Jos käytät tuotetta yhdessä vesipohjaisen seerumin kanssa, levitä vesipohjainen seerumi iholle ensin.

Huomioithan, että retinoli voi tehdä ihosta herkän UV-säteilylle. Tämän vuoksi iho tulee suojata hyvin tuotetta käyttäessä. Älä käytä tuotetta yhtäaikaisesti muiden retinolituotteiden kanssa. Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskaana ollessa tai imettäessä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

C12-15 Alkyl Benzoate,Squalane,Bisabolol,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract,Hydroxypinacolone Retinoate,Dimethyl Isosorbide

Katso lisää vastaavia kuin Granactive Retinoid 5% in Squalane

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut