The Ordinary
Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
11,50 €
11,50 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Anti-age-vaikutteinen The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% -seerumi yhdistää korkean pitoisuuden kahta tehokkaimpiin antioksidantteihin lukeutuvaa antioksidanttia, resveratrolia ja ferulihappoa. Resveratroli on luonnonmukainen fenoli, jota löytyy useista kasveista. Seerumin sisältämä resveratroli on peräisin japanitar-kasvista. Ferulihappo on tehokkasti vaikuttava kasviperäinen antioksidantti, jota löytyy luonnostaan kasvien soluseinämistä.

Ihonhoitotuotteissa käytetään tavallisesti resveratrolia korkeintaan 1% pitoisuutena ja ferulihappoa korkeintaan 0.5% pitoisuutena. The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% -seerumi sisältää molempia huikean 3% pitoisuuden.

  • Antioksidanttinen kasvoseerumi

  • Anti-age-vaikutteinen koostumus

  • Kaikille ihotyypeille

  • Ei sisällä vettä, silikoneja, öljyjä tai alkoholia

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty free -tuote

Koko: 30 ml

Käyttö

Käytä seerumia puhtaalla kasvojen iholla kosteusvoiteen ja/tai kasvoöljyn alla. Jos käytät seerumia yhdessä vesipohjaisten seerumien kanssa, levitä ne iholle ensin. Seerumia voi myös sekoittaa muihin hoitotuotteisiin antioksidanttisen suojan aikaansaamiseksi.

Runsaan pitoisuuden aktiiviaineita sisältävää seerumia voi sekoittaa mihin tahansa The Ordinaryn kasvoöljyyn. Näiden yhdistelmään voidaan myös sekoittaa pieni määrä The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%- tai Vitamin C Suspension 30% in Silicone -tuotetta ultimaattisen antioksidanttiyhdistelmän luomiseksi.

Älä käytä tuotetta herkällä, kuivalla tai ärtyneellä iholla. Tuotetta ei suositella säilytettäväksi jääkaapissa.

Lue lisää Eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Propanediol,Resveratrol,Ferulic Acid.

Katso lisää vastaavia kuin Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.