The Ordinary
Skin Care Trio

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 27,80 € 27,80 €
Value pack
Arvo 27,80 € 27,80 €
Variantti : Dry Skin
Tuotetiedot

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme erityisesti kuivan ihon hoitoon sopivaa tuotetta, jotka yhdessä tuovat iholle lisää kosteutta sekä auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoide tuo iholle välittömästi tehokasta kosteutusta ilman rasvaista tunnetta. Kosteusvoiteen säännöllinen käyttö auttaa pitämään ihon täyteläisen kosteutettuna ja tukemaan ihon luonnollista hyvinvointia. Kosteusvoiteen teho perustuu luonnollisiin kosteustekijöihin (Natural Moisturizing Factors, NMF), jotka auttavat pitämään ihon pinnan suojattuna ja kosteuden iholla.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil sisältää 100% marokkolaista arganöljyä, joka on valmistettu kylmäpuristusta käyttäen. Kylmäpuristus auttaa säilyttämään öljyn laadukkaat rasvahapot, vitamiinit, fenolit (mukaan lukien kahvihappo) ja karoteenit. Arganöljyn rasvahapot koostuvat oleiinihappojen ja linolihappojen ravitsevasta yhdistelmästä. Kylmäpuristettu arganöljy auttaa tukemaan ihon hyvinvointia ja vähentämään ihon hilseilyä. Arganöljy sopii käytettäväksi myös hiuksissa, joille se antaa pehmeää kiiltoa samalla kun se vahvistaa niitä.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA - 30 ml
1 x The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

Käyttö

  • Levitä puhdistetulle iholle The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumia aamuin illoin.
  • Käytä seerumin päällä The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoidetta.
  • Jos ihosi on hyvin kuiva, levitä sille lopuksi The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil -öljyä. Voit myös käyttää päivisin yhdessä seerumia ja voidetta ja iltaisin seerumia ja kasvoöljyä. Levitä öljy iholle aina viimeisenä.

Tuotenumero: C54870-54871-54874

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut