Maria Åkerberg
Eye Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
19,90 € Suos. hinta 29,50 €
19,90 € Suos. hinta 29,50 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Eye Cream on kosteuttava voide herkälle silmienympärysiholle. Ruusunmarjansiemenöljyn, Sheavoin, kylmäpuristetun Jojobaöljyn, eri yrttisuolojen ja C-vitamiinin yhdistelmän ansiosta ihon kosteuspitoisuus nousee ja tuloksena on sileämpi iho. Hevoskastanjan hedelmän uute vaalentaa tummia kohtia. Eye Creamin Ruusunmarjansiemenöljy sisältää A-vitamiinia, joka auttaa ihoa uusiutumaan. Se voi auttaa tekemään ikääntymisen aiheuttamista läikistä, rypyistä ja arvista huomaamattomampia. Sopii myös kaulaan, dekolteehen ja nenänjuureen, jossa iho voi olla erittäin ohut. Eye Creamin kasviöljyjen tuoksu ja väri voivat vaihdella kerrasta toiseen sadosta riippuen. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43694
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Glucoside, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium PCA, Levulinic Acid, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Esculine (Horse Chestnut), Citrus Aurantius Dulcis Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Levitä puhdistuksen jälkeen Eye Creamia varoen uloimpaan silmäkulmaan, silmien alle ja ympärille. Älä vedä ihoa ja käytä vain se määrä, joka imeytyy heti. Käytä Eye Creamia aamulla ja/tai illalla. Voi alkaa käyttää silloin, kun aloittaa meikkaamisen. Eye Creamin käytön aloittaminen ei ole koskaan liian aikaista. HUOM! Käytä vesiliukoista meikkiä. Puhdistuksesta voi muuten tulla haastavaa herkälle silmänympärysiholle.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.