Peter Thomas Roth
Instant FirmX Eye

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
30,90 € Suos. hinta 45,95 €
30,90 € Suos. hinta 45,95 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Peter Thomas Roth
50 ml
Tuotetiedot

Hetkessä ikääntymisen merkkejä häivyttävä silmänympärysvoide, joka kirkastaa ihonsävyä, silottaa syviäkin uurteita ja tekee ihosta kiinteämmän. Lisäksi voide poistaa turvotusta ja silmäpusseja.

Sopii:
-kaikille ihotyypeille
-aikuiselle iholle

Käyttö: ravista tuubia ja levitä tuotetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna tuotteen imeytyä 3-5 minuuttia ja poista ylimääräinen tuote varovasti kosteilla sormenpäillä. Anna imeytyä kokonaan ja jatka normaalisti ihonhoitorutiinisi seuraavalla vaiheella.

Tuotenumero: 47446
Ainesosat

Water/Aqua/EauGlycerinButylene GlycolSodium SilicateSodium Magnesium FluorosilicateMagnesium Aluminum SilicateSymphytum Officinale Leaf ExtractFoeniculum Vulgare (Fennel) Seed ExtractMedicago Sativa (Alfalfa) Seed ExtractArgania Spinosa Kernel ExtractHydrolyzed Lupine ProteinPalmitoyl Tetrapeptide- 7Dipeptide-2PanthenolTocopheryl AcetateRetinyl PalmitateAscorbyl PalmitatePhospholipidsChondrus Crispus (Carrageenan)Hesperidin Methyl ChalconeSteareth-20Sodium Cocoyl GlutamateDisodium EdtaBhtPhenoxyethanol

Katso lisää vastaavia kuin Instant FirmX Eye

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.