Babor
Lifting Cellular

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 19,90 €

79,60 € 99,50 €

Säästät 19,90 €

79,60 € 99,50 €

Variantti : Dual Eye Solution 30 ml
Kampanja

Baborin yli 39€ arvoisen oston yhteydessä, saat tämän mahtavan ampulli-setin (3kpl) kaupan päälle. Arvo 9,90€.

Tuotetiedot

Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution -silmänympärysvoide sisältää kaksi eri koostumusta mahdollisimman optimaalista silmänympärysihon hoitoa varten. Anti-age-vaikutteinen silmänympärysvoide on suunniteltu niin, että siinä on eri koostumus käytettäväksi päiväsaikaan ja öisin.

Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution -silmänympärysvoiteen Eye Cream Day -koostumus sopii virkistäväksi ja turvotusta häivyttäväksi hoidoksi päiväsaikaan. Silmänympärysvoide sisältää ihoa kirkastavaa niasiiniamidia, piristävää kofeiinia ja hienovaraisen pigmenttilisän, joka häivyttää silmänalusten tummuutta.

Silmänympärysvoiteen Eye Cream Night -koostumus sopii vahvistavaksi hoidoksi yöaikaan. Silmänympärysvoiteen tripeptidit auttavat vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiinirakennetta tuoden silmänympärysiholle täyteläisyyttä. Silmänympärysvoiteen juonteita häivyttävä koostumus saa ihon näyttämään levänneeltä ja hyvinvoivalta.

  • Kaksiosainen silmänympärysvoide

  • Anti-age-vaikutus

  • Täytelöittävä ja vahvistava koostumus

  • Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle

Koko: 2 x 15 ml

Katso lisää vastaavia kuin Lifting Cellular

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.