Bioeffect
EGF Eye Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
67,95 €
67,95 €
Valinta : 6 ml
Tuotetiedot

BIOEFFECT EGF Eye Serumin tehokas ja ravitseva anti-age-koostumus on kehitetty hoitamaan erityisesti herkkää silmänympärysihoa. Kevyt ja virkistävä seerumi balansoi ihon kostustasapainoa välittömästi saaden ihon näyttämään heleältä ja kiinteältä. Seerumin sisältämät aktiiviset ainesosat tuovat iholle pitkävaikutteista hoitotehoa.

Seerumin tehoaineena on EGF (Epidermal Growth Factor), joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi seerumi hyödyntää ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Häivyttää juonteita, ryppyja ja turvotusta

  • Heleyttää ja napakoittaa ihoa

  • Ei sisällä öljyjä, hajusteita tai parabeeneja

Koko: 6 ml

Käyttö

Avaa ampullin korkki ja paina säiliötä kevyesti kunnes se on vapauttanut sopivan määrän tuotetta. Levitä tuote silmänympärysiholle ampullin viileällä kuulalla. Hiero hellästi sormenpäillä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso video tuotteesta!

Ainesosat

Carbomer,Sodium Citrate,Aqua,Sodium Chloride,Sodium Dehydroacetate,Glycerine,Penoxyethanol,Hordeum Vulgare Seed Extract,Butelyne Glycol,Sodium Hyluronate,Barley Sh-Oligopeptide-1

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.