Clarins
Total Eye Hydrate

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,70 €

30,80 € 38,50 €

Säästät 7,70 €

30,80 € 38,50 €

Variantti : 20 ml
Tuotetiedot

Total Eye Hydrate on intensiivisesti kosteuttava ja miellyttävän viilentävä voidemainen silmänympärysnaamio. Raikkaampi ja virkeämpi katse vain 10 minuutissa! Kosteuttava koostumus vähentää kuivuuden ja väsymyksen merkkejä, rauhoittaa ihoa sekä antaa uudistunutta heleyttä. Sopii kaikille ihotyypeille. • kosteuttava ja viilentävä silmänympärysnaamio • vähentää väsymyksen ja kuivuuden merkkejä • silottaa juonteita ja heleyttää Total Eye Hydrate -koostumuksen aktiiviainesosia ovat mm. sulkaitulehti, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteutta, irlanninsammal, joka antaa rauhoittavan vaikutuksen, sekä hevoskastanja, joka antaa luonnollista heleyttä. Vinkki! Tuote sopii käytettäväksi myös intensiivisesti kosteuttavana silmänympärysvoiteena.

Tuotenumero: 101784
Annostus ja käyttö

Käyttö silmänympärysnaamiona 1: Käytä aamuin ja/tai illoin kuivalle ja puhdistetulle iholle. 2: Lämmitä tuotetta sormenpäiden välissä. Levitä tuotetta nestekiertoa edistävin painelevin liikkein aloittaen silmänalusten sisäkulmasta kohti ohimoita. Toista sama silmäluomille ja painele lopuksi kevyesti. Painele sitten kevyesti kulmakarvojen väliä edistääksesi nestekiertoa. 3: Anna vaikuttaa 10 minuuttia. 4: Huomaa, kuinka silmänympärysihosi on kosteutettu, ja katseesi näyttää raikkaammalta ja virkeämmältä! Käyttö silmänympärysvoiteena 1: Käyttö aamuin ja/tai illoin kuivalle ja puhdistetulle iholle. 2: Levitä paksu kerros ja käytä Clarins pressure point -tekniikkaa (katso yllä vaihe 2) silmänympärysalueelle ja kulmakarvojen väliin. 3: Anna tuotteen imeytyä iholle ennen meikin levitystä.

Katso lisää vastaavia kuin Total Eye Hydrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.