Dermalogica
Age Reversal Eye Complex

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
63,50 € Suos. hinta 78,95 €
63,50 € Suos. hinta 78,95 €
Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

Age Reversal Eye Complex on tehokas silmänympärysvoide yökäyttöön. Sisältää mikrokapseliteknologiaa, joka optimoi retinolin tehokkuuden ja imeytymisen ja vähentää silmänympärysihon pieniä juonteita. Mikrokapseloitu niasiiniamidi ja saarniuute ylläpitävät ihon kosteutta, vähentävät tummia silmänalusia ja silmien turvotusta. Sisältää tehokkaita peptidejä, antioksidanttista C-vitamiinia ja kasviuutteita jotka vahvistavat ja silottavat ihoa. Korkean retinolipitoisuuden vuoksi tuote on tarkoitettu ainoastaan yökäyttöön.  Ikääntyvälle tai ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

  • Tehokas silmänympärysvoide yökäyttöön.
  • Mikrokapseloitu retinoli korjaa ikääntymisen merkkejä.
  • Kosteuttaa ja korjaa, vaurioittamatta herkkää silmänympärysihoa.
  • Kuljettaa aktiivisia ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä raaka-aineita syvälle ihoon.

Tuotenumero: 41712
Käyttö

Aloita käyttämällä Reversal Eye Complex -silmänympärysvoidetta joka toinen ilta ensimmäisen kahden viikon ajan. Kun ihon sietokyky vahvistuu, käytä joka ilta. Käytä aamuisin päivänvalosuojan sisältämää Dermalogica-tuotetta suojaamaan silmänympärysihoa. Huom: Tämä tuote sisältää A-vitamiinia. Jos olet raskaana tai imetät, konsultoi lääkäriä ennen tuotteen käyttöä. Ei suositella käytettäväksi 72 tunnin sisällä ihon kuorimisen jälkeen.

Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin Age Reversal Eye Complex

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.