-15%

Alennus

Filorga
Eyes Absolute

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 12,59 €

71,36 € 83,95 €

71,36

Säästät 12,59 €

71,36 € 83,95 €

71,36
Valinta :
Tuotetiedot

Filorga Eyes Absolute

Anti-age-vaikutteinen Filorga Eyes Absolute -silmänympärysvoide tuo ikääntyvälle silmänympärysiholle monivaikutteista hoitoa. Silmänympärysvoide kohdistaa tehonsa silmänympärysten juonteisiin ja silmäluomien velttouteen samalla kun se häivyttää silmänympärysten tummuutta ja turvotusta sekä kirkastaa katsetta. Silmänympärysvoide auttaa lisäksi ravitsemaan silmäripsiä.

Silmänympärysvoide hyödyntää tehokasta, ihoa uudistavaa ja botoxmaisesti vaikuttavaa aktiiviaineiden yhdistelmää, joka auttaa häivyttämään silmänympärysten juonteita. Samalla sen kasviperäiset tehoaineet auttavat kohottamaan yläluomea ja avaamaan katsetta. Silmänympärysvoide auttaa lisäksi tehostamaan silmänympärysten mikroverenkiertoa, mikä häivyttää tummuutta ja turvotusta. Hivenaineita sisältävä helmiuute ja valoa heijastavat partikkelit kirkastavat silmänympärysihoa samalla kun peptidien ja isoflavonien yhdiste päällystää silmäripset tehden niistä paksummat. Kätevässä pakkauksessa on ainutlaatuinen CRYO-applikaattori, joka tuo iholle välittömästi viileän tunteen.

  • Häivyttää juonteita

  • Avaa katsetta

  • Vähentää tummuutta ja turvotusta

  • Tekee ripsistä paksummat

  • Viilentävä levityspplikaattori

Koko: 15 ml

Käyttö

Annostele applikaattoriin sopiva määrä tuotetta painamalla pumppua. Levitä tuotetta silmänympäryksille applikaattorin avulla hieroen silmänympäryksiä samalla hellästi. Taputtele tuote lopuksi silmänympäryksille sormin. Käytä silmänympärysvoidetta aamuin illoin saadaksesi parhaan vaikutuksen.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.