Foreo
Iris

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Eye Massager Petal Pink
Kampanja

House of Youty -jäsenenä saat Sense of Youtyn Facial Cleansing Brushin kaupan päälle, kun teet ostoksia ihonhoito ja/tai meikkivalikoimastamme yli 99€:lla. Anna kassalla koodi GLOW lahjan aktivoimiseksi. Lahjan arvo 73,50€.

Tuotetiedot

Sano hyvästit tummille silmänalusille, hienoille juonteille ja silmäpusseille. Silmänympärysihon hierontalaite IRIS on suunniteltu pIRIStämään silmiä ja häivyttämään väsymyksen merkkejä rauhoittavan T-Sonic™-teknologian avulla. IRIS hieroo silmänympärysihoa hellävaraisesti vähentäen näkyviä ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä. Silmät tuntuvat virkistyneiltä ja näyttävät kirkkailta. Vuorottain vaihtuva T-Sonic™-värähtely on kehitelty erityisesti silmänympärysihon päivittäin kohtaamaa rasitusta vastaan tehden silmistä virkeämmät ja nuorekkaamman näköiset.

KÄYTTÖOHJE:
1. Levitä käyttämäsi silmänympärysvoide tai -seerumi silmänympärysiholle.
2. Käytä IRIS-hoitolaitetta vasemman silmän silmänympärysihon hierontaan 30 sekunnin ajan.
3. Käytä IRIS-hoitolaitetta oikean silmän silmänympärysihon hierontaan 30 sekunnin ajan.

Tuotenumero: 40683
Käyttö

Tekniset tiedot

Muuttuvaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia hyödyntää sormenpäillä tehdystä hieronnasta inspiraation saanutta hellävaraista "taputtelua" jäljittelevää värähtelyä. Laitteessa on kaksi toimintoa, joista käyttäjä voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan:

Spa-toiminto: Toiminto yhdistää vaihdellen värähtelevän T-Sonic™-teknologian ja pehmeän pulssituksen, jotka yhdessä luovat ammattimaista kasvohierontaa jäljittelevän vaikutelman. Toiminto on ideaali iholle, jolla on jo selvästi näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Pure-toiminto: Toiminto jäljittelee hellävaraiseen taputteluun perustuvaa hierontaa. Toiminto sopii erityisesti iholle, jolla on havaittavissa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Laitteen kahdeksan värähtelyvoimakkuutta mahdollistavat jokaiselle iholle sopivan hieronnan. Laite muistaa automaattisesti edellisellä käsittelykerralla käytetyn valinnan, mikä helpottaa sen käyttöä.

Käsittele molempia silmänympäryksiä 30 sekunnin ajan kahdesti päivässä.

Käynnistä laite painamalla sen keskellä olevaa virtapainiketta. Laite käynnistyy Spa-toiminnolla, joka voidaan vaihtaa Pure-toimintoon painamalla nappia uudelleen. Laite sammuu painamalla nappia kolmannen kerran. Värähtelyn voimakkuutta voidaan vaihtaa - ja + -nappeja käyttämällä.

Levitä silmänympärysvoide iholle ennen FOREO IRIS -laitteen käyttöä ja käytä laitetta voiteen imeyttämiseen.

Katso lisää vastaavia kuin Iris

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut