Foreo
Iris

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 27,79 €

111,16 € 138,95 €

Säästät 27,79 €

111,16 € 138,95 €

Variantti : Eye Massager Petal Pink
Tuotetiedot

FOREO IRIS on mullistava ihonhoitolaite, joka käyttää apunaan värähtelyyn perustuvaa T-Sonic™-teknologiaa! Silmänympärysiholle kehitetty kotikäyttöinen laite hieroo herkkää ihoa ja auttaa virkistämään katsetta. Yksi käsittelykerta vie aikaa vain minuutin!

FOREO IRIS sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa, sillä sen hyödyntämä värähtelyteknologia auttaa hoitotuotteita imeytymään syvemmälle. Samalla laite myös edistää silmänympärysihon mikroverenkiertoa ja sen säännöllisellä käytöllä voidaan ennaltaehkäistä tummia silmänalusia. Kekseliäs laite auttaa myös vähentämään silmänympärysten turvotusta sekä häivyttämään niiltä juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä. Laitteen pehmeä muotoilu mukailee silmänympäryksiä.

  • Väri: Vaaleanpunainen

  • Vedenkestävä: Sopii käytettäväksi kylvyssä ja suihkussa

  • Laite sammuu automaattisesti kolmen minuutin käytön jälkeen

  • 2 toimintoa: Spa & Pure

  • 8 värähtelyvoimakkuutta

  • Jopa 140 käsittelykertaa yhdellä latauksella

  • Valmistettu hygieenisestä silikonista, joka ei kerää pinnalleen bakteereja

Käyttö

Tekniset tiedot

Muuttuvaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia hyödyntää sormenpäillä tehdystä hieronnasta inspiraation saanutta hellävaraista "taputtelua" jäljittelevää värähtelyä. Laitteessa on kaksi toimintoa, joista käyttäjä voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan:

Spa-toiminto: Toiminto yhdistää vaihdellen värähtelevän T-Sonic™-teknologian ja pehmeän pulssituksen, jotka yhdessä luovat ammattimaista kasvohierontaa jäljittelevän vaikutelman. Toiminto on ideaali iholle, jolla on jo selvästi näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Pure-toiminto: Toiminto jäljittelee hellävaraiseen taputteluun perustuvaa hierontaa. Toiminto sopii erityisesti iholle, jolla on havaittavissa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Laitteen kahdeksan värähtelyvoimakkuutta mahdollistavat jokaiselle iholle sopivan hieronnan. Laite muistaa automaattisesti edellisellä käsittelykerralla käytetyn valinnan, mikä helpottaa sen käyttöä.

Käsittele molempia silmänympäryksiä 30 sekunnin ajan kahdesti päivässä.

Käynnistä laite painamalla sen keskellä olevaa virtapainiketta. Laite käynnistyy Spa-toiminnolla, joka voidaan vaihtaa Pure-toimintoon painamalla nappia uudelleen. Laite sammuu painamalla nappia kolmannen kerran. Värähtelyn voimakkuutta voidaan vaihtaa - ja + -nappeja käyttämällä.

Levitä silmänympärysvoide iholle ennen FOREO IRIS -laitteen käyttöä ja käytä laitetta voiteen imeyttämiseen.

Katso lisää vastaavia kuin Iris

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut