Peter Thomas Roth
Peptide 21 Wrinkle Resist Eye Cream

Loppuunmyyty Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 17,19 €

68,76 € 85,95 €

Uutta

Säästät 17,19 €

68,76 € 85,95 €

Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

Peptide 21 Wrinkle Resist Eye on ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide, joka sisältää 21 peptidiä ja neuropeptidiä, 2 gammaproteiinia, 5 % Regu®-Age-ainesosaa ja 3 % Reforcyl®-uutetta. Vähentää kääntymisen merkkejä silmänympärysiholla ja häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä. Mullistavat ainesosat parantavat ihon rakennetta, kimmoisuutta, hehkua ja epätasaista ihonsävyä. Häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta, kirkastaa ihonsävyä ja jättää herkän silmänympärysihon kosteutetuksi ja nuorekkaamman näköiseksi.

Sisältää mm.
· 16 peptidiä ja 5 neuropeptidiä, jotka vähentävät hienoja juonteita ja ryppyjä.
· 2 gammaproteiinia hyödyntää aasialaisen nattokumin tehokkaat ominaisuudet. Mullistava ainesosa vaikuttaa myönteisesti ihon kimmoisuuteen, hehkuun, epätasaiseen ihonsävyyn ja rakenteeseen.
· 5 % Regu®-Age-ainesosaa häivyttää tummia silmänalusia
· 3 % Reforcyl®-uutetta kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä ja hienoja juonteita

Ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ja vähentää ikääntymisen merkkejä silmänympärysalueella. Parantaa ihon rakennetta, kimmoisuutta, hehkua ja epätasaista ihonsävyä. Häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta. Sopii kaikille ihotyypeille, kypsälle iholle.
Vinkki! Säilyttämällä silmänympärysvoidetta jääkaapissa se viilentää ja poistaa turvotusta silmänympärysiholta.

Levitä puhdistetulle silmänympärysiholle aamuin illoin. Vain ulkoiseen käyttöön.

Katso lisää vastaavia kuin Peptide 21 Wrinkle Resist Eye Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.