Peter Thomas Roth
Potent C Eye Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 15,70 €

62,80 € 78,50 €

Säästät 15,70 €

62,80 € 78,50 €

Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

Tulevaisuuden ihonhoito on omistettu antioksidanteille. Peter Thomas Roth Potent C Eye Cream -silmänympärysvoide sisältää 10% stabiloitua C-vitamiinijohdannaista, joka on perinteistä kosmetiikassa käytettyä C-vitamiinia 50 kertaa tehokkaampi. Antioksidanttinen C-vitamiini vahvistaa muiden antioksidanttien toimintaa, kirkastaa ihoa ja auttaa torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Silmänympärysvoiteen E-vitamiini auttaa 3% pitoisuutena suojaamaan ja vahvistamaan ihon omia toimintoja ja 2% pitoisuus ferulahappoa lisää antioksidanttisia vaikutuksia. Silmänympärysvoide sisältää myös energisoivaa ja turvotusta häivyttävää kofeiinia ja kosteutta sitovaa, täytelöittävää hyaluronihappoa. Silmänympärysvoide auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuuden ja häivyttämään tummuutta ja juonteita.

  • Antioksidanttinen silmänympärysvoide
  • Kirkastaa ja häivyttää tummuutta sekä juonteita
  • Sisältää 10% C-vitamiinijohdannaista
  • Sisältää 3% E-vitamiinia
  • Sisältää 2% ferulahappoa

Käyttö

Käytä silmänympärysvoidetta aamuin illoin puhtaalle ja kuivalle silmänympärysiholle. Käytä aurinkosuojaa välttääksesi uusien pigmenttimuutosten syntyä.

Katso lisää vastaavia kuin Potent C Eye Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.