Priori
LCA fx130 - Eye Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 12,79 €

51,16 € 63,95 €

Säästät 12,79 €

51,16 € 63,95 €

Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

Priori LCA fx130 Eye Serum -silmänympärysseerumin geelimäinen koostumus rauhoittaa herkkää ihoa ja auttaa vähentämään turvotusta. Iholle pehmeästi levittyvä silmänympärysseerumi tarjoaa antioksidanttista suojaa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä. Silmänympärysseerumi sisältämä 11% LCA Complex -yhdiste koostuu maitohaposta ja laajakirjoisista A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineista. Yhdisteen ansiosta silmänympärysseerumi on kosteuttava ja ihoa tasapainottava.

 

  • Silmänympärysseerumi
  • Voidaan käyttää sellaisenaan tai silmänympärysvoiteen alla
  • Vähentää turvotusta ja tummuutta
  • Häivyttää juonteita

Käyttö

Levitä pieni määrä tasaisesti silmänympärysiholle. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 

 

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx130 - Eye Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.