Shiseido
Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Lahja sinulle
97,50 €
97,50 €
Variantti : 5 g
Kampanja

Shiseidon yli 69,90€ oston yhteydessä saat Essential Energy Deluxe Replica Kitin kaupan päälle. Lahjan arvo 89€.

House of Youty -jäsenenä saat Sense of Youtyn Facial Cleansing Brushin kaupan päälle, kun teet ostoksia ihonhoito ja/tai meikkivalikoimastamme yli 99€:lla. Anna kassalla koodi GLOW lahjan aktivoimiseksi. Lahjan arvo 73,50€.

Tuotetiedot

Löydä säteilevin itsesi uudelleen ja hemmottele silmänympärysihoa ReNeura Technology++™:lla nopealla ikääntymistä estävällä vaikutuksella ja retinolilla (A-vitamiini).

Arkkinaamio, kehitetty erityisesti koko silmänympärysiholle, mukautuen kasvojen ilmeissä käytettyihin alueisiin, joilla on taipumus muodostua ryppyjä.

Tämä monitoiminaamio parantaa näkyvästi sameutta, tummia silmänalusia ja ryppyjä koko silmänympärysalueella. Ihosta tulee kirkkaampi, kiinteämpi ja sileämpi.

Todistettu tehokkuus:

kiinteämpi* iho ja enemmän hehkua** yhdellä käyttökerralla

*Kliininen testi 31 vapaaehtoisella.

*Kuluttajatesti 104 vapaaehtoisella.

Vähenee näkyvästi "ikääntymiseen liittyvän väsymyksen" merkkejä viikossa.*

*Kuluttajatesti 104 naisella.

Käytettäessä silmänympärysvoidetta, joka kohottaa ja kiinteyttää ihoa, nämä kaksi silmäasiantuntijaa antavat entistä vahvemman vastustuskyvyn ikään liittyville väsymyksen merkeille* ja terveellisemmän ulkonäön vain 4 viikkoa.**

*rypyt, tummat silmänalusit ja pussit silmien alla.

*Kuluttajatesti 103 naisella, joka perustuu kahdesti päivässä molempien silmien ympärille levitettyyn silmänympärysvoiteeseen ja Eye Maskiin 3 kertaa viikossa yhden silmän ympärillä.

Tuoksu: eleganssin ja ylellisyyden ilme.

Vital Perfectionissa on sitrushedelmien ja vihreiden kasvien ylätuoksu. Raikas tuoksu sekoittuu kukkaisiin ja mausteisiin keskituoksuihin, jotka tuovat mieleen jaloja orkideoita. Pohjatuoksussa puu ja myski yhdistävät upean tuoksun.

Tuotenumero: 85964

Katso lisää vastaavia kuin Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.