The Ordinary
Skin Care Trio

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,40 €
29,40 €
Variantti : Instantly Happier Skin
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme The Ordinary -tuotetta, jotka auttavat tekemään ihosta välittömästi kauniimman näköisen.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG on silmänympärysten hoitoon kehitetty seerumi, joka auttaa häivyttämään turvotusta ja tummuutta. Silmänympärysseerumin kevyt koostumus sisältää runsaan pitoisuuden kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa, laadukasta Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että molempien ainesosien käyttö iholla voi vähentää silmänympärysten rakenteellisista syistä johtumatonta turvotusta ja tummuutta.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer on uuden sukupolven meikinpohjustaja, jonka kevyt, seerumimainen koostumus auttaa meikkiä levittymään kasvoille paremmin ja tasaisemmin. Tämän ansiosta meikkipohjasta tulee tasaisemman ja luonnollisemman näköinen. Meikinpohjustaja auttaa meikkituotteita levittymään tasaisemmin erityisesti kuivalla iholla ja silmänympärysalueella, joille molemmille voi tunnetusti olla haastavaa luoda luonnollisen tasaiselta näyttävä meikkipohja. Pohjustaja luo kasvoille kevyen ja öljyttömän hunnun, joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja saa ihon näyttämään luonnollisen kuulaalta.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer
1 x The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Käyttö

Levitä puhdistetulle kasvojen iholle muutama pisara hyaluronihapposeerumia aamuin illoin. Lisää muutama pisara silmänympärysseerumia silmänympärysiholle sekä aamuisin että iltaisin. Levitä kasvoille ihollesi sopivaa kosteusvoidetta. Levitä hoitotuotteiden päälle meikinpohjustajaa valmistellaksesi kasvot meikkipohjaa varten.

Tuotenumero: C54870-54882-54877

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.