Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 7,10 €

28,40 € 35,50 €

Säästät 7,10 €

28,40 € 35,50 €

Valinta : Antioxidative Day Cream 50 ml
Tuotetiedot

Ihanan kosteuttava ja ylellisen tuntuinen päivävoide kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Estelle & Thild Biodefense Antioxidant Day Cream sisältää korkealaatuisia, vitamiinipitoisia ainesosia, jotka yhdessä auttavat ihoa palauttamaan luonnollisen tasapainon. Viikunageeli ja mustikansiemenöljy suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja jojoban, avokadon ja ruusuöljyn rasvahapot palauttavat ihon pehmeyden ja joustavuuden.

  • Kuivalle ja ikääntyvälle iholle

  • ECOCERT-sertifioitu

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Ainesosat

Xanthan Gum,Purified Water,E-vitamin,Shea Butter(1),Jojoba Oil(1),rose flower distillate(1),fig fruit gel(1),olive emulsifier,rose otto oil(1),rose geranium oil(1),mild food grade preservative,almond oil(1),natural amino acids,olive leaf extract,avocado oil(1),blueberry seed oil(1),citric acid. (1) Organic farming.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.