Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 5,10 €

20,40 € 25,50 €

Säästät 5,10 €

20,40 € 25,50 €

Variantti : Antioxidant Eye Cream 20 ml
Tuotetiedot

Estelle & Thild Biodefense Antioxidant Eye Cream on antioksidanttinen silmänympärysvoide, jonka viikunaa ja puolukkauutetta sisältävä koostumus auttaa ylläpitämään silmänympärysihon kimmoisuutta ja ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Kevyesti korjaava voide sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

  • Kuivalle ja ikääntyvälle iholle

  • ECOCER-sertifioitu

Koko: 15 ml

Käyttö

Taputtele pieni määrä silmänympärysvoidetta aamuin illoin silmänympärysiholle.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Xanthan Gum,Water,Bees wax,E-vitamin,Shea Butter(1),Jojoba Oil(1),Amino Acid,rose flower distillate(1),fig fruit gel(1),olive emulsifier,elder flower(1),chestnut tree flower(1),lingonberry seed oil(1),rose otto oil(1),rose geranium oil(1),olive leaf,mild food grade preservative,(1) Organic farming

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut