Weleda
Citrus

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
14,50 €
14,50 €
Valinta : Deodorant 100 ml
Tuotetiedot

Weleda Citrus Deodorant on luonnonmukainen deodoranttisuihke, jonka raikastavat sitruunan ja appelsiinin eteeriset öljyt neutralisoivat ja ehkäisevät hien hajua. Huokosia tukkimaton suihke tuo välittömästi raikkaan tunteen.

  • Ei sisällä alumiinia tai ftalaatteja

Koko: 100 ml

Käyttö

Suihkuta tuotetta kainaloiden puhtaalle iholle. Deodoranttia voidaan käyttää tarvittaessa jopa kolmesti päivässä. Vältä tuotteen joutumista silmiin tai limakalvoille.

Ainesosat

Alcohol,Water (Aqua),Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil,Linalool(1),Citral(1),Limonene(1),Geraniol(1),Fragrance (Parfum)(1),Farnesol(1). (1)from natural essential oils

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.