Beauty Garden
Marigold Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Beauty Garden Marigold Oil

Beauty Garden Marigold Oil -kehäkukkaöljy on monikäyttöinen öljy, joka hoitaa sekä kasvojen että vartalon ihoa kosteuttavan, ravitsevan ja rauhoittavan koostumuksensa avulla. Kehäkukkaöljyn päivittäinen käyttö pehmentää ihoa ja tuo sille raikkaan tuoksun.

Kehäkukkaöljy on koko perheen hoitotuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sitä voidaan käyttää hoitamassa kynsinauhoja, karheita kantapäitä, hiuksia, ärtynyttä ja auringon polttamaa ihoa, kuivia limakalvoja sekä nirhaumia. Monipuolinen tuote sopii myös hoitamaan ihoa parranajon jälkeen sekä tehostamaan kosteusvoiteen vaikutusta.

  • Monivaikutteinen kehäkukkaöljy
  • Kasvoille, hiuksille ja vartalolle
  • Vegaaninen koostumus
  • 99.25% luomu
  • NaTrue-sertifioitu

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä kehäkukkaöljyä kasvojen tai vartalon iholle aina kun iho tuntuu karhealta. Kehäkukkaöljyä voidaan käyttää myös hiuksissa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Tocopherol,Linalool,Limonene,Citronellol,Eugenol,Calendula officinalis flower*,Hélianthus anuus (Sunflower seed oil)*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.