Beauty Garden
Pansy Balm

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,10 €

32,40 € 40,50 €

32,40

Säästät 8,10 €

32,40 € 40,50 €

32,40
Valinta :
Tuotetiedot

Beauty Garden Pansy Balm

Beauty Garden Pansy Balm -orvokkibalmi on kehitetty suojaamaan ihoa ja taistelemaan kylmyyttä vastaan. Orvokkibalmin säännöllinen käyttö auttaa vahvistamaan ihon puolustuskykyä, jotta ihosta tulee vahvempi ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Orvokkibalmi sopii erityisesti käytettäväksi yövoiteena ja ulkoiluvoiteena talvipakkasilla. Se sopii täydellisesti myös helposti ärtyvän ja kuivan ihon hoitoon. Erittäin riittoisassa orvokkibalmissa on täyteläinen, öljymäinen koostumus sekä raikas ja pehmeä orvokin tuoksu.

  • Ihoa suojava balmi
  • Vahvistaa ihoa
  • Ihanteellinen pakkasessa ulkoiluun
  • 99.77% luomu
  • NaTrue-sertifioitu

Koko: 30 ml

Käyttö

Ota pieni määrä Orvokkibalmia sormelle ja sulata se öljymäiseksi hieromalla sormenpäitä yhteen. Levitä Orvokkibalmia koko kasvoille iltaisin. Voit käyttää Orvokkibalmia myös herkkien ihoalueiden suojana talvipakkasella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Parfum (Fragrance),Tocopherol,Linalool,Geraniol,Citronellol,BenzylSalicylate,Cera alba (Beeswax)*,Helianthusannuus (Sunflower) seedoil*,Butyrospermumparkii (Shea) butter*,Viola tricolorextract*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.