Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Gentle Vegetable Soap 150 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Cattier Argimiel - Gentle Vegetable Soap

Cattier Argimiel - Gentle Vegetable Soap on luonnonmukainen palasaippua, joka on kehitetty erityisesti rasvoittuvan ihon ja sekaihon hoitoon. Sekä kasvojen että vartalon ihon hellästi puhdistava palasaippua sisältää ihoa pehmentäviä ja ihon kosteustasapainon säilyttävää hunajaa ja laventelia, jotka yhdessä puhdistavan valkosaven kanssa auttavat tasapainottamaan ihoa.

Luonnonmukaisen palasaippuan kevyt vaahto jättää ihon miellyttävän pehmeän tuntuiseksi. Kasvojen ja vartalon ihon puhdistukseen aamuin illoin sopiva palasaippua auttaa ylläpitämään ihon luonnollisen tasapainon.

  • Luonnonmukainen palasaippua
  • Rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle
  • Kasvoille ja vartalolle
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 99.9% luonnonmukainen koostumus
  • 75.6% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 150 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Tocopherol,Aqua,Limonene,Sodium Chloride,Geraniol,Sodium Hydroxide,Kaolin,Inulin,Illite,Glycerin**,Helianthus Annuus Hybrid Oil*,Sodium Palmate**,Sodium Palm Kernelate**,Linalool.*Ingredients from Organic Farming methods,Lavandula Angustifolia Oil*,Mel*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.