Cattier Paris
Dentargile Lemon

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 4,75 €

4,75 € 9,50 €

Säästät 4,75 €

4,75 € 9,50 €

Valinta : Strengthens Gums 75 ml
Tuotetiedot

Cattier Dentargile Lemon - Strengthens Gums

Cattier Dentargile Lemon -hammastahna auttaa vahvistamaan ikeniä ja hoitamaan hampaita luonnonmukaisin keinoin. Fluoriton hammastahna auttaa puhdistamaan hampaat mineraalipitoisen saven ja sitruunan eteerisen öljyn voimin osana huolellisesta hampaiden harjausta.

  • Fluoriton hammastahna
  • Sisältää savea
  • Maku: sitruuna
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 99% luonnonmukainen koostumus
  • 10.9% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 75 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Silica,Titanium Dioxide,Aqua,Limonene,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Sodium Chloride,Sodium Cocoyl Glutamate,Kaolin,Sorbitol,Carrageenan,Citrus limon peel oil*,Anthemis Nobilis Flower Water*,Citral*Ingredients from organic farming 99% of the total ingredients are from natural origin10.9% of the total ingredients are from organic farming

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.