Cattier Paris
Dentargile Mint

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 4,75 €

4,75 € 9,50 €

Säästät 4,75 €

4,75 € 9,50 €

Valinta : Refreshing 75 ml
Tuotetiedot

Cattier Dentargile Mint - Refreshing

Cattier Dentargile Mint -hammastahna raikastaa suun luonnollisella mintun eteerisellä öljyllä. Fluoriton hammastahna auttaa puhdistamaan hampaat mineraalipitoisen saven avulla ilman runsaasti vaahtoavia ainesosia.

  • Fluoriton hammastahna
  • Sisältää savea
  • Maku: minttu
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 99% luonnonmukainen koostumus
  • 10% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 75 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Silica,Titanium Dioxide,Aqua,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Sodium Chloride,Sodium Cocoyl Glutamate,Sorbitol,Aroma,Carrageenan,Illite,Mentha Arvensis Oil,Mentha Piperita Extract*,Mentha Piperita Oil*,Limonene.*Ingredients from organic farming99% of the total ingredients are from natural origin10% of the total ingredients are from organic farming

Katso lisää vastaavia kuin Dentargile Mint

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.