Cattier Paris
Eridène Whitening toothpaste

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,50 €
9,50 €
Valinta : Fresh Breath 75 ml
Tuotetiedot

Cattier Eridène Whitening Toothpaste - Fresh Breath

Cattier Eridène Whitening Toothpaste -hammastahna sisältää raikasta piparmintun eteeristä öljyä ja hampaiden tummentumia kirkastavaa papaiinientsyymiä. Hammastahna ennaltaehkäisee hammaskiven syntyä ja auttaa poistamaan plakkia. Luonnonkosmetiikan hammastahna tuo hengitykseen raikkautta ja pitää hampaat puhtaana.

  • Luonnonmukainen hammastahna
  • Fluoripitoisuus: 858 ppm
  • Poistaa tummentumia
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 98.3% luonnonmukainen koostumus
  • 10.5% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 75 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Silica,Titanium Dioxide,Aqua,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Sodium Chloride,Sodium Lauryl Sulfate,Papain,Bromelain,Calcium Carbonate,Maltodextrin,Sorbitol,Carrageenan,Sodium Monofluorophosphate,Mentha Piperita Extract*,Mentha Piperita Oil*,Petroselinum Sativum Oil,CI 75810 (Chlorophylle),Limonene.*Ingredients from organic farming 98.3% of the total ingredients are from natural origin10.5% of the total ingredients are from organic farming

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.