Cattier Paris
Family Detangling Spray

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tuotetiedot

Cattier Family Detangling Spray

Cattier Family Detangling Spray on pehmentävä selvityssuihke hiuksille. Koko perheelle sopiva luonnonkosmetiikan selvityssuihke helpottaa hiusten kampaamista ilman, että hiukset tulevat raskaan tuntuisiksi. Kosteuttava, kevyt selvityssuihke pehmentää hiuksia ja tuo niille kiiltoa. Selvityssuihke sopii myös kevyeksi, jätettäväksi hoitoaineeksi esimerkiksi Curly Girl -rutiinin mukaiseen hiusten hoitoon.

  • Selvityssuihke hiuksille
  • Pehmentää ja hoitaa
  • Sopii Curly Girl -metodiin
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 99% luonnonmukainen koostumus
  • 20% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 200 ml

Käyttö

Suihkuta selvityssuihketta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kampaa läpi. Sopii yli 3-vuotiaille.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Linalool,Aqua,Parfum,Limonene,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Polyglyceryl-10 Laurate,PCA GLYCERYL OLEATE,Isoamyl Laurate,Aloe Barbadensis Leaf Extract*,Citronellol.*Ingredients from organic farming99% of the total is from natural origin20% of the total ingredients are from organic farming

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.