Cattier Paris
Nuage Céleste

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Cleansing Foam 150 ml
Tuotetiedot

Cattier Nuage Céleste - Cleansing Foam

Cattier Nuage Céleste - Cleansing Foam on luonnonmukainen puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Puhdistusvaahdon nestemäinen koostumus muuttuu pullosta ulos pumpattaessa pehmeäksi vaahdoksi, joka tuntuu iholla miellyttävältä. Ihosta tulee puhdas, pehmeä ja hyvinvoivan näköinen.

Luonnonmukainen puhdistusvaahto sisältää luomulaatuista ruusuvettä ja ruiskaunokkivettä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Samalla ne antavat puhdistusvaahdolle raikkaan, hennon tuoksun.

  • Luonnonmukainen puhdistusvaahto
  • Hellävarainen koostumus
  • Kaikille ihotyypeille
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 98.5% luonnonmukainen koostumus
  • 12.5% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 150 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Aqua,Parfum,Limonene,Sodium Benzoate,Benzyl Alcohol,Lauryl Glucoside,Sodium Cocoyl Glutamate,Lactic Acid,Hydrolyzed Wheat Protein,Sodium Lauryl Glucose Carboxylate,Sodium Cocoamphoacetate,centaurea cyanus flower water*,rosa damascena flower water*,Linalool. *Ingredients from organic farming

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.