Cattier Paris
Sheabutter

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Face, Body & Hair 100% Organic 100 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Cattier Sheabutter - Face, Body & Hair 100% Organic

Cattier Sheabutter - Face, Body & Hair 100% Organic on luonnonmukaista karitevoita, joka sopii niin kasvojen, vartalon kuin hiustenkin hoitoon. 100% karitevoi auttaa ehkäisemään ihon kuivumista, tukemaan ihon uudistumista sekä ravitsemaan ihoa. Runsasti A-, D-, E- ja F-vitamiineja sisältävä karitevoi tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän tuntuisen samalla kun se myös suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

Hoitava karitevoi auttaa myös ravitsemaan hiuksia ja lisäämään niiden kiiltoa. Karitevoita voidaan käyttää myös huulien hoidossa huulia pehmentävänä ja suojaavana huulirasvana. Karitevoi sopii lisäksi loistavasti rauhoittamaan ihoa parranajon ja säärien ajelun jälkeen.

  • Luonnonmukainen karitevoi
  • Vartalon, kasvojen ja hiusten hoitoon
  • ECOCERT-sertifioitu
  • 100% luonnonmukainen koostumus
  • 100% luomulaatuisia ainesosia

Koko: 100 g

Käyttö

Sulata pieni määrä karitevoita käsissä ja hiero se iholle. Käytä karitevoita erityisesti kuivilla ihoalueilla.

Käytä karitevoita hiusnaamiona levittämällä sitä hiusten latvoihin 1-2 tuntua ennen hiusten pesua ja kääri hiukset lämpimän pyyhkeen sisään tehostaaksesi karitevoin vaikutusta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butyrospermum Parkii Butter*.*Ingredients from organic farming

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.