Dr. Bronner's
Organic Hand & Body Shikakai Soap Spearmint Peppermint

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 355 ml
Tuotetiedot

Dr. Bronner's Organic Sugar Soap Peppermint

Dr. Bronner's Organic Sugar Soap Peppermint -käsisaippuan ylellisen hellävarainen koostumus puhdistaa ihon luonnollisella tavalla jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Pehmeästi vaahtoava käsisaippua sopii myös lapsille. Luonnollisia, luomutuotettuja kasviöljyjä hyödyntävä käsisaippua sopii kylpyhuoneen monitoimituotteeksi, sillä sitä voi käyttää myös vartalon ja hiusten pesuun.

  • Biohajoava käsisaippua
  • Sopii käytettäväksi myös vartalolla ja hiusten pesuun
  • Pakkaus on valmistettu kierrätysmuovista
  • Tuoksu: piparminttu

Koko: 355 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Tocopherol,Organic Jojoba Oil,Organic Peppermint Oil,Organic Coconut Oil(1),Potassium Hydroxide(2),Organic Olive Oil(1),Organic Hemp Oil,Organic White Grape Juice,Organic Shikakai Powder,Organic Sucrose(1),Organic Spearmint Oil

Katso lisää vastaavia kuin Organic Hand & Body Shikakai Soap Spearmint Peppermint

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut