Dr. Bronner's
Toothpaste

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Dr. Bronner's Toothpaste Peppermint

Dr. Bronner's Toothpaste Peppermint on fluoriton hammastahna, jossa on raikas piparmintun maku. Fluoriton hammastahna puhdistaa hampaat ja jättää suun raikkaan tuntuiseksi. Vegaaninen hammastahna on valmistettu 70% luomutuotetuista ainesosista.

  • Fluoriton hammastahna
  • Ainesosat 70% luomua
  • Maku: piparminttu

Koko: 140 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Tocopherol,Xanthan Gum,Calcium Carbonate,Hydrated Silica,Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice,Sodium Bicarbonate (Baking Soda),Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Organic Glycerin,Potassium Cocoate (made with Organic Coconut Oil*),Organic Illicium Verum (Anise) Seed Oil,Organic Mentha Arvensis (Menthol) Crystals,Organic Cocos Nucifera (Coconut) Flour*,Organic Stevia Rebaudiana Leaf /Stem Extract*Certified Fair Trade Ingredient

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.