Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Multi-Action Youth Serum 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Estelle & Thild Biodefense Multi-Action Youth Serum on kuivaa ja ikääntyvää ihoa tehokkaasti hoitava seerumi, joka on valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista. Seerumi sisältää luonnon parhaimpia ja puhtaimpia ainesosia, jotka ovat täynnä iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja. Meloniuute, mustaherukka ja männyn kaarna suojaavat ihoa ympäristön kuormitukselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

  • Kuivalle ja ikääntyvälle iholle

  • ECOCERT-sertifioitu

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhdistetulle kasvojen iholle aamuin illoin. Sekoita seerumia Estelle & Thild Rose Otto Ecorganic Facial Oil -kasvoöljyn kanssa tai käytä sen päällä Estelle & Thild Rose Otto Face Cream -hoitovoidetta.

Ainesosat

Xanthan Gum,Alcohol,Purified Water,Jojoba Oil(1),Citric Acid.,rose flower distillate(1),olive emulsifier,rose otto oil(1),rose geranium oil(1),mild food grade preservative,(1) Organic farming,natural amino acids,olive leaf extract,melon extract(1),natural glycerin,pine bark and blackcurrant extract(1),gel from fig(1),chestnut tree flower extract(1)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.