Lavera
Wash Lotion & Shampoo

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lavera Baby & Kinder Wash Lotion & Shampoo

Lavera Baby & Kinder Wash Lotion & Shampoo on erityisesti vauvojen ja lasten käyttöön suunniteltu pesuneste. Luonnonmukaisen pesunesteen hellävarainen koostumus sopii käytettäväksi sekä ihon että hiusten puhdistukseen. Aloe veraa ja helokkiöljyä sisältävä luonnonmukainen pesuneste kosteuttaa ihoa ja hiuspohjaa sekä tuo niille viilentävän tunteen.

Päivittäiseen käyttöön suunniteltu pesuneste sopii erityisesti vauvojen kylvettämiseen. Pesunesteen luonnonmukainen koostumus ei kirvele silmiä.

  • Luonnonmukainen pesuneste
  • Lapsille ja vauvoille
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Ei kirvele silmiä
  • Herkälle iholle
  • NaTrue-sertifioitu
  • Vegaaninen

Koko: 200 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Sodium PCA,Water (Aqua),Lauryl Glucoside,Sodium Cocoyl Glutamate,Sodium Lactate,Dipotassium Glycyrrhizate,Sodium Coco-Sulfate,Sea Salt (Maris Sal),Disodium Cocoyl Glutamate,Aloe barbadensis leaf juice*,Oenothera Biennis (EveningPrimrose) Oil*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.