Lavera
Kid's Toothgel

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 75 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lavera Sensitiv Kid's Toothgel

Lavera Basis Sensitiv Kid's Toothgel on luonnonmukainen hammastahna, jonka xylitolia sisältävä, erityisesti lasten maitohampaille kehitetty geelikoostumus suojaa hampaita ja auttaa poistamaan hampaiden reikiintymistä aikaansaavaa plakkia.

Vaahtoamaton geelihammastahna ei sisällä tensidejä tai fluoria, minkä vuoksi se sopii täydellisesti pienille lapsille, jotka voivat helposti niellä hammastahnaa hampaita harjatessaan. Luonnonmukaisessa hammastahnassa on miellyttävä mansikan ja vadelman maku.

  • Luonnonmukainen hammastahna lapsille
  • Ei sisällä fluoria tai tensidejä
  • NaTrue-sertifioitu
  • Vaahtoamaton koostumus

Koko: 75 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Silica,Aqua,Xanthan Gum,Xylitol,CI 75470,Maris Sal,Limonene**,Geraniol**,Linalool**,CITRONELLOL**,Aroma**,Fragaria Chiloensis Fruit Extract*,Rubus Idaeus Fruit Extract*,Carvone

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.