MÁDARA ecocosmetics
Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Mádara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil

Madara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil tukee ihon hyvinvointia optimaalisesti. Kiinteyttävä ja antioksidanttinen vartaloöljy pehmentää ihoa ja auttaa parantamaan sen joustavuutta. Vartaloöljyn elvyttävä ja vitamiinipitoinen koostumus auttaa ennaltaehkäisemään venymisarpien ja raskausarpien syntyä. Vartaloöljyn energisoiva ja piristävä tuoksu muodostuu timjamin ja sitruunamelissan hienovaraisista aromeista.

  • Kiinteyttävä vartaloöljy
  • Edistää ihon elastisuutta
  • Ennaltaehkäisee raskausarpia
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä vartaloöljyä iholle pyörivin ja hierovin liikkein. Käytä päivittäin, mikäli haluat ennaltaehkäistä venymisarpien syntyä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Linalool,Citral,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Dicaprylyl Carbonate,Equisetum Arvense (Horsetail) Extract,Tocopherol (Vitamin E),Thymus Vulgaris (Thyme) Extract,Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut) Extract,Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract,Estragole,Isoamyl Laurate,Aroma/Fragrance

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.