MÁDARA ecocosmetics
Mint Absinth Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 300 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Mádara Mint Absinthe Moisture Soap

Madara Mint Absinthe Moisture Soap -suihkugeeli virkistää kehoa ja mieltä. Myös käsisaippuaksi sopiva, nestemäinen ja luonnollisista ainesosista koostuva suihkugeeli jättää ihon raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Suihkugeeli yhdistää toisiinsa raikkaan mintun ja jäisen absintin, joita säestävät männyn ja sypressin vihreät, pihkaiset vivahteet. Energisoiva tuoksu herättää uuteen päivään ja huuhtelee iholta hellävaraisesti hien ja lian.

  • Energisoiva suihkugeeli
  • Sopii myös käsisaippuaksi
  • Tuoksu: minttu, absintti, sypressi ja mänty
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 300 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Potassium Sorbate,Sodium PCA,Sodium Benzoate,Sodium Chloride,Sodium Cocamphoacetate,Sodium coco sulphate,Mentha Pipertia (Peppermint) Essential Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.